O DUZINĂ DE PROPRIETĂTI EXCELENTE ALE ALOE VERA

1.Explozie de vitamine si minerale

Contine vitaminele A, C, E, acid folic, colină, vitaminele B1, B2, B3 (niacin), B6 si, una dintre putinele plante, de asemenea, vitamina B12. În Aloe găsim peste 20 minerale, cum ar fi calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, fier, sodiu, potasiu, cupru, mangan. Prin urmare, ne serveste ca o bombă naturală de multivitamine.

 

2. Bogată în aminoacizi

Aminoacizii sunt substante de constructie a proteinelor, fără acestia nu putem avea tesuturi sau muschi sănătosi. În corpul uman sunt cunoscuti aproximativ 22 aminoacizi dintre care 8 dintre acestia sunt esentiali. Asta înseamnă că organismul nostru nu le poate produce singur. Deti poate părea incredibil pentru oricine, tocmai Aloe contine cca. 18 - 20 de aminoacizi si toti cei 8 esentiali.

 

3.Contine acizi grasi

Aloe vera contine de asemenea acizi grasi de care are nevoie pentru o functionare sănătoasă inima, creierul si tesuturile noastre. În plus, este bogată în fitosteroli, lupeol, beta sitosterol si campesterol din plante. Acestea sunt substante care au efecte anti-inflamatorii puternice si luptă împotriva nivelului ridicat de colesterol. Sunt foarte eficienti în prevenirea bolilor cardiovasculare. De asemenea, ei ajută la reducerea simptomelor alergice, arsuri la stomac si refluxul acidului gastric în esofag

 

4.Ajută în procesul de digestie

Functionarea corespunzătoarea a sistemului digestiv este baza unei sănătăti bune. Aloe curătă tractul digestiv, îl calmează si ajută la corectarea digestiei. De asemenea, ajută în cazul diareii si constipatiei. Nu în ultimul rând ajută la restabilirea microflorei intestinale. În special, prin eliminarea prezentei bacteriilor dăunătoare. Acordăm atentie si parazitilor intestinali si tocmai aloe ne poate ajuta să scăpăm de acestia - este agent antiparazitar eficient.

 

5. Actionează ca adaptogen

Ce este adaptogenul? Un termen, care a fost folosit pentru prima dată de omul de stiintă rus Lazarev Nikolav în 1947, indică un produs pe bază de plante care măreste rezistenta organismului în situatii de stres. Îmbunătăteste capacitatea de a rezista la modificarea conditiilor si adaptarea la ele. Prin urmare, Aloe revigorează organismul pentru o sănătate mai bună si performante sporite.

 

6. Catalizator în detoxifierea organismului

Aloe, similar ca si, de exemplu, algele marine, este o plantă care contine gelatină. Principalul beneficiu al consumului plantelor care contin gelatină este că acestea nu permit reabsorbtia toxinelor înapoi in organism prin intestinul subtire. Cu ajutorul fibrelor acestea atrag substantele toxice si sărurile biliare, formând un balast care este eliminat din corp. Deci, ceea ce nu reuseste ficatul ca si principal luptător cu toxinele din organism, desăvârsesc aceste plante, care sunt capabile să înlăture sigur toxinelor din organism.

 

7. Aloe alcalinizează corpul

Corpul nostru are nevoie să fie usor alcalin pentru a fi sănătos. Mai bine spus, boala nu se poate manifesta într-un organism, care este suficient de alcalin. Ar trebui să acordăm o atentie deosebită alimentatiei noastre. Astăzi, din păcate, multi oameni consuma zilnic alimente mai ales de natura acidă, în care se include carnea, laptele, făina albă si zaharurile simple. Dacă la acestea mai adăugăm si dozele de medicamente care acidulează în plus corpul, rezultatul poate deveni în timp devastator. Cum putem preveni aceasta? Printr-o alimentatie adecvată si echilibrată. Din meniul nostru nu trebuie să lipsească în proportie de 80% alimentele alcaline, din care face parte si aloea.

 

8. Intăreste activitatea sistemului imunitar

Datorită dozelor zilnice de stres, care scade capacitatea noastră de apărare, fiecare dintre noi va fi influentat pozitiv de efectele Aloii. Polizaharidele continute în sucul de aloe stimulează unitătile constitutive de bază ale sistemului imunitar si luptă împotriva agentilor patogeni de diverse origini. De asemenea, sunt implicate în regenerarea musculară după leziuni sau suprasolicitare, la vindecarea rănilor si a tesuturilor. Aloe Vera este un suport considerabil pentru sistemul imunitar datorită continutului ridicat de antioxidanti, care actionează impotriva radicalilor liberi. Acestia pătrund în corpul nostru prin alimentatie si poluarea mediului ambiant. Cauzează îmbătrânirea si în cele din urmă boala.

 

9. Mentine o inimă sănătoasă

Potrivit unui studiu din anul 2000, publicat în British Medical Journal, beta sitosterol ajută la reducerea colesterolului. Sucul de Aloe Vera, care contine această substanta, ajută astfel substantial la reglarea tensiunii arteriale, îmbunătătirea circulatiei si oxigenarea sângelui si diluarea acestuia, reduce colesterolul rău LDL si continutul de trigliceride. Astăzi, într-o perioadă stresantă si plină de infarcturi, acesta este unul dintre cele mai importante efecte ale aloei.

 

10. Ajută semnificativ diabeticilor

Utilizarea de lungă durată a Aloei contribuie în mod semnificativ la controlul si reducerea nivelului glucozei din sânge. În special, datorită prezentei fibrelor din aloe, care actionează asupra glucozei în organism, multi pacienti cu diabet zaharat a apreciat îmbunătătirea stării de sănătăte. Aloea revigorează în organism procesele care sunt mult deteriorate la diabetici - si în acest context, sănătatea vasculară, diluarea si oxigenarea sângelui, cresterea capacitătii de apărare proprii a organismului împotriva radicalilor liberi, de care depinde o mai bună activitatea a pancreasului si producerea de insulină proprie.

 

11. În cazuri de arsuri si pentru un ten frumos

Aloe este una dintre cele mai utilizate plante din industria cosmetică. Aceasta se datorează renumitelor sale efecte de vindecare asupra pielii. Poate vindeca rănile, este indicată pentru aplicarea în caz de arsuri, zgârieturi, întepături de insecte si chiar în caz de psoriazis. Actionează bine ca analgezic, reduce durerea în cazul rănilor. În cazul arsurilor actionează foarte bine bucatile de plantă tăiate si răcite în frigider. Calmează mâncărimea si chiar opreste sângerarea usoară, superficială. Datorită continutului ridicat de apă, aloe este o alegere excelentă pentru hidratarea pielii – imbunătăteste elasticitatea pielii, ajută la oxigenarea acesteia, cresterea rezistentei sale, previne acneea.

 

12. Un ajutor de neînlocuit în trusa medicală

Vă plac pachetele miraculoase "doi în unul"? Aloe vă oferă mult mai multe proprietăti benefice! Efectele sale au un spectru larg - antiseptic, antibiotic, antimicrobian, antibacterian, antifungic si antiviral. Substantele active sunt: sulf, lupeol, acid salicilic si alte substante care împiedică dezvoltarea microorganismelor care declansează o varietate de boli si afectiuni si functionează ca un arsenal împotriva infectiilor. O mentiune deosebită în legătură cu capacitatea aloei, de a lupta de asemenea cu infectiile virale si de origine fungicidă.

 

Intoarcete la Ramissio Revitalizare

 

 

Ramissio Revitalizare
1000ml

Combinatia de Aloe Vera, Acai si Agave dispune de elemente terapeutice, compozitie unică, efecte complexe si gust exotic.

- contine multe vitamine si minerale

- revitalizarea organismului

Adaugă în coş