beneficii goji

MINA DE AUR BIO-ACTIVĂ

Biochimistii au analizat în anul 1980 compozitia de nutrienti din fructele goji din provincia Ningxia si au constatat că aceastea contin mai mult de 15% proteine, mai mult de 21 de minerale esentiale, 18 aminoacizi si o cantitate mare de crom. Cantitatea de vitamine precum vitamina B1(tiamină), B3 (niacină) si vitamina C este neobisnuit de ridicată. Fructele acestora sunt, de asemenea, o sursă minunată de fier si beta-caroten. Pentru a confirma aceste rezultate, laboratoare independente din Statele Unite au realizat analize suplimentare care au demonstratcă substantele nutritive din fructe de goji din provincia Ningxia contin:
* de 67 de ori mai multă tiamină (vitamina B1), decât în orezul brun
* de 2 ori mai mult niacină (vitamina B3) decât drojdia
* de 50 de ori mai multă vitamina C decât portocalele proaspete
* de 5 ori mai mult calciu decât conopida crudă
* de 2 ori mai mult beta-caroten decât spanacul crud

 

 

tratament diabet Goji

ADJUVANT ÎN TRATAMENTUL DIABETULUI

 

Goji este folosită în medicina chineză de sute de ani. Întăreste imunitatea, stimulează functiile ficatului si rinichilor, îmbunătăteste circulatia sângelui, scade tensiunea arterială si nivelul colesterolului. Se utilizează în tratamentul diabetului, deoarece ajută la controlul nivelul de zahăr din sânge. Datorita continutului ridicat de beta-caroten, ajută la îmbunătătirea vederii si este, de asemenea, utilizat ca un afrodisiac puternic, care influentează în mod pozitiv viata sexuală a bărbatilor si femeilor.

 

 

 

impotriva cancerului Goji

  IMPOTRIVA CANCERULUI

Ca si continut cu caracter unic care se găseste în fructele de goji este amestecul de polizaharide si proteoglicani asa numitele Lycium barbarum polizaharide (LBP), care sunt antioxidanti extrem de puternici care limitează îmbătrânirea restrictivă a organismului, creste rezistenta acestuia fată de factorii nocivi ai mediului ambiant si reduce riscul aparitiei cancerului. Datorită efectelor sale antioxidante si imunostimulatoare, goji este folosit de mult timp în primul rând în medicina traditională chineză. Tocmai în zonele de la poalele muntilor Himalaya, unde goji este o parte componentă obisnuită a alimentatiei curente, găsim persoanele cu cea mai lungă vârstă medie din toată tara. Cei mai importanti dintre antioxidanti sunt vitaminele E si C, bioflavonoidele si carotenoidele. Prin regimul alimentar traditional occidental, asimilăm zilnic foarte putini antioxidanti, pentru că datorită prelucrării termice sau de altă natură, în mare măsură acestia sunt distrusi. Din acest motiv, este necesară asimilarea acestor substante într-o formă biologic concentrată.

 

pentru somn Goji

ÎN CAZUL TULBURĂRILOR DE SOMN SI LIPSEI POFTEI DE MÂNCARE

Goji contine si alte substante interesante cum ar fi Scopolatina, daucosterol, acid p-cumaric, derivat dupamină lyciumid A. La consumul regulat de goji, creste cantitatea de hemoglobină si a superoxidului dismutaza (SOD) din sânge. Dimpotrivă, se reduce considerabil cantitatea de lipide. Prin utilizarea de goji se îmbunătătesc performantele neurologice, functiile sistemului digestiv, se îmbunătăteste sentimentul general de sănătate, bunăstarea si satisfactie. La persoanele în vârstă, goji reduce stările de ameteală, epuizare si durerile din piept. Conform studiilor, goji ajută, de asemenea, în cazul tulburărilor de somn si a poftei de mâncare. Nu se cunosc nici un fel de relatări legate de efectele sale secundare nedorite.

Intoarcete la Ramissio Concentrat de Goji

 

 

Ramissio Goji
500ml

Indicat pentru intreaga familie

- Suc de Goji 100% natural fara conservati, echivalentul a 6 kg de fruct de goji.

- Pana la 20 de doze zilnice intr-o sticla

Adaugă în coş

Ramissio Goji
6 x 50ml

Indicat pentru calatorii

- 2 doze pe flacon/ 6 flacoane
.

- Depozitare usoara

Adaugă în coş