CE PRINCIPII TREBUIE RESPECTATE LA DETOXIFIERE?

Cura noastră cu Ramissio Plasture de Detoxifiere ar trebui să fie făcută cel puțin de două ori pe an, de preferință în perioada de vară și de iarnă. Pentru a vă simți cu adevarat ca și nou nascut, ar trebuie să urmați calea unui stil de viață sănătos. În timpul detoxifiere este recomandat să aveți o alimentație ușoară și echilibrată, bogată în legume și fructe proaspete, să consumați zilnic cel putin 2-3 litri de apă plată. Sunt adecvate în acest sens și amestecurile speciale de plante detoxifiante. Nu trebuie să uităm nici de odihna regulată. Chiar și alte activități importante sprijină detoxifierea corpului nostru. Printre acestea se inlud sportul, masajul (în special cel limfatic) sau sauna. În detoxifierea corpului este indicat de exemplu și ceaiul de urzică, care purifică sângele și îmbunătățește aspectul tenului.Toate împreună constituie soluția ideală pentru prevenția colmatării organismului cu substanțe nocive. Nu numai în timpul perioadei de detoxifiere este necesar să se bea 2-3 litri de apă pe zi. Deficiență, precum și excesul de lichide suprasolicită rinichii și sistemul limfatic. Drept lichide, nu se iau în considerare limonadele sau chiar cafeaua. Este de preferat să fie evitate și să se acorde prioritate apei curate plate. Sunt indicate ca și băuturi, de asemenea, amestecurilespeciale de plante detoxifiante.

 

REGIMUL ALIMENTAR

Toate alimentele, după care vă simțiți mai greu și obosit, eliminați-le din regimul alimentar. Alimentele trebuie să vă furnizeze energie si substante nutritive, și nu "să vă scoată din uz " pentru tot restul zilei Străduiți-vă de aceea să măncați cu moderație și mai des. Limitați cofeina si nicotina și introduceți în alimentație, legume, paine din cereale integrale, leguminoase. Atenție la alimentele grase și prăjite, grăsimi animale, afumături, dulciuri și faină albă. Potrivit medicinii tradiționale chinezești, primăvară nu ar trebui să consumăm nici măcar nuci, care dimpotrivă, pentru valoarea lor nutritivă sunt excelente toamna și iarna.

 

PLANTE MEDICINALE, MISCARE SI RELAXARE

Respectarea unui regim alimentar corect și a regimului potabil sunt pietre cheie pentru detoxifierea organismului nostru. Există însă și alte elemente importante care susțin detoxifierea organismului. Printre acestea sunt sportul, relaxarea, masajul sau sauna. Pe calea spre sănătate, găsim sprijin și în plante medicinale. În detoxifirea perfectă a organismului este de ajutor, de exemplu, ceaiul de urzică, care conține o doză mare de vitamina C, vitamina A, fier, calciu și betacaroten. Urzica poate fi, de asemenea, adăugată în alimentație, purifică sângele și îmbunătățește aspectul pielii. Piperul roșu este o plantă minunata, care vă detoxifiază corpul și elimină substanțele toxice. În plus accelerează metabolismul, contribuind astfel la arderea grăsimilor în exces și susține sistemul imunitar. Scorțișoara este o altă plantă exotică, dar utilizată deja curent în casă. În China este utilizată pentru creșterea imunității împotriva răcelilor, are efecte antiinflamatorii semnificative și accelerează metabolismul. O altă contribuție importantă în detoxifiere îl are cu siguranță usturoiul. Compușii săi cu sulf îmbunătățesc circulația sângelui, dar, de asemenea, susține sistemul imunitar și are un efect slab dar eficient antibiotic.

 

Intoarcete la Ramissio Folie de Detoxifiere

 

 

Ramissio Folie de Detoxifiere

Ajuta la detoxifierea intregului organism

- contine 14 plasturi

- efect rapid si eficient

Adaugă în coş