EFICACITATEA DOVEDITĂ DE STUDII

Extractele din ciuperci sunt bine cunoscute în medicina traditională asiatică. Utilizarea acestor asa-numite ciuperci medicinale este documentat laborios în Japonia, Statele Unite ale Americii, Coreea, China si Rusia. Abia progresele tehnologice ale tehnicii de extractie din ultimii 30 de ani a permis mai serios izolarea glucanilor si utilizarea lor în experimente controlate. Oameni de stiinta au studiat mai atenti glucanii, în principal datorită proprietătilor mai importante – efectele anticancer si imunomodulatoare ( crestere capacitatea de apărare a organismului). Au fost identificate mai multe specii de ciuperci ca surse bogate în glucani, cu un efect pozitiv asupra sistemului imunitar uman si animalier.

 

PURITATE SUFICIENTĂ A BETA-GLUCANULUI

Primele studii definitive ale compusilor anticancer sunt cunoscute de la sfârsitul anilor '60 ai secolului trecut. Autorii au demonstrat că extractele din diferite specii de ciuperci prezintă efecte semnificative anticancer. Metode de extractie erau prin comparatie cu procedurile de astăzi foarte simple. Era vorba despre o extractie cu apă fierbinte, si în ciuda acestui fapt a fost posibilă izolarea cu succes a mai multor polizaharide. De-a lungul câtorva decenii au fost dezvoltate mai multe proceduri de izolare, pentru a realiza un beta-glucan de o puritate suficientă. "La mijlocul anilor optzeci, în Japonia au fost omologate două preparate glucan, lentinan (Lentinus edodes) si schizofilan (Shizophyllum commune) pentru tratamentul anumitor tumori. În Statele Unite, prin contrast, sunt mai testate glucanii izolati din drojdia obisnuită Saccharomyces cerevisiae ", spune expertul de renume în domeniul glucanilor Václav Větvička.
Ramissio Immunity este predus printr-o procedură sofisticată si patentată de extractie din ciupercile albe (Hiratake), permitând astfel asigurarea unei purităti exceptionale a beta glucanului izolat si a unei eficiente ridicate. Urmare micronizării, beta-glucanul are un efect sporit si prin urmare, si o actiune corespunzătoare asupra organismului. În formă lichidă, în plus, este mai bine si rapid absorbit în organism. Alte substante însotesc doar molecula de beta-glucan si nu sunt atasate de acesta, în acest fel puritatea ridicată a beta glucanului se păstrează si măreste eficienta acestuia.

 

 

 

CUM SE PRODUCE RAMISSIO IMMUNITY?

1.Receptia compozitiei de ciuperci albe în productie, controlul de intrare a materiilor prime, cântărirea acestora
2.Defibrilarea materiei prime, începerea procesului de prelucrare în rezervoarele de proces
3.Îndepărtarea proteinelor si a altor componente neglucanoide (glucide, lipide, etc .)
4.Eliminarea apei si uscarea
5 Măcinarea produsului si finalizarea în forma farmaceutică de aplicare
6.rezultatul este 98% glucan în formă de pulbere fină, cu o dimensiune a particulelor de 2 microni (nanoparticule)

Nu contine grasimi sau proteine.

Siropul Ramissio Immunity contine 98% glucan (93% beta-glucan, iar restul 5% alti glucani) si în acelasi timp particulele micronizate de până la 2 microni, vorbim deja de nanoparticule, care sunt usor absorbite si, prin urmare efectele sunt perfecte.

 

ÎN CAZUL BOLILOR INFECTIOASE SI SUSTINEREA HEMATOPOIEZII

 

Studiile clinice si experimentale au confirmat o îmbunătătire semnificativă si accelerarea tratamentul bolilor de origine infectioase virale, bacteriene, fungice si parazitare. Spectrul larg al efectului antiinflamator al beta-1,3-D-glucanului pot fi explicate prin aceea că întărirea sistemului imunitar este nespecifică si poate fi aplicată la o întragă varietate de boli. Beta glucanul este absorbit în organism prin peretii intestinali. Este vorba despre rezolvarea strict naturală a problemelor de sănătate, de tipul bolilor infectioase, boli cauzate de slăbirea sistemului imunitar si cancerului, în cazul alergiilor, artritei articulare comune si nearticulare, sindromului oboselii cronice, ulcere gastrice si sustinerea hematopoiezei.

Intoarcete la Ramissio Imunitate

 

 

Ramissio Imunitate
500ml

Sirop cu multivitamine cu gust de portocale si continut de beta-glucan.

- functionarea corespunzătoare a sistemului imunitar

- protejeaza celulele

- reduce oboseala

Adaugă în coş