COLAGEN

FRUMUSETEA VINE DIN INTERIOR

Vitalitatea si aspectul tineresc pot deveni doar o amintire. este suficient să dăm corpului nostru ceea ce, odată cu înaintarea în vârstă, îi lipseste si să savurăm din nou frumusetea unui corp sănătos.

 

Goji este exceptional

CE ESTE COLAGENUL?

Colagenul este cea mai importantă proteină din organismul uman. Este componenta de bază a oaselor, dintilor, cartilajelor, ligamentelor si corneei (componenta a ochiului), reprezintă o zecime din greutatea totală a unei persoane si până la 70% din piele. Este responsabil nu numai pentru elasticitatea pielii, fermitatea si hidratarea corectă, dar, de asemenea, pentru vitalitatea articulatiilor si organelor corpului. Tocmai lipsa de colagen este responsabilă pentru semnele de imbătrănire. De regulă în primii douăzeci de ani de viată, corpul nostru îl produce singur. Odată cu înaintarea în vârstă, acesta îsi pierde această capacitate. De aceea, este important să se furnizeze organismului colagen intern si să redăm acestuia capacitatea de regenerare a tesuturilor.

Colagenul ca element anti-imbatranire

 

beneficii goji

 

DE CE COLAGEN RAMISSIO?

Cea mai cunoscută sursă de colagen este, probabil gelatina, care este însă greu digerabilă. În plus, cele mai multe dintre produsele cu colagen se produc în prezent din produse animaliere, vite sau porci, prin care se creste însă si riscul de contaminare cu diverse boli. Colagenul extras însă din piele si solzi de peste este ideal pentru că nu este toxic si este foarte asemănător cu cel uman. Este mult mai sigur. Cel mai eficient si cel mai bine absorbabil este atunci când se ingerează ca si supliment alimentar, sub formă lichidă, precum Colagenul Ramissio.

Secretul colagenului din peste crap argintiu

 

 

pentru somn Goji

PENTRU CINE ESTE INDICATĂ ACEASTĂ BĂUTURĂ?

Tratamentul cu băutura noastră Ramissio din colagenul de peste este indicată pentru persoanele care doresc să-si păstreze pielea lor tânără si frumoasă. De asemenea, pentru copiii care se afla in crestere si care prezinta dureri datorate aportului insuficient de colagen. Rol in tratarea eficientă a tenului inflamat precum si in inflamatiile generale în organism. Ajută în tratamentul diferitelor tipuri de artrita. Este potrivit si pentru sportivi, pe care îi ajută la intărirea oaselor, articulatiilor si tendoanelor si previne în acest fel rănirea asociată activitătilor sportive. Este de ajutor si în tratamentul post-traumatic.

Cum va poate ajuta colagenul

 

 

 

CUM SE UTILIZEAZĂ COLAGENUL?

Elixirul tineretii si frumusetii din colagenul de peste este destinat pentru uz intern.
Este usor digerabil si se dizolvă usor în apă. Mai mult decât atât, este activ biologic - îsi păstrează structura vie. După utilizare este mult mai eficient decât alte produse similare sub formă de creme sau medicamente.

Se recomandă utilizarea a 50ml 1 dată pe zi.

 

COLAGEN - ELIXIRUL TINERETII SI FRUMUSETII

• Piele perfectă
• Reducerea ridurilor
• Regenerarea organismului
• Eczeme, psoriazis
• Diminuarea cicatricelor
• Regenerarea părului si unghiilor
• Ajută la vindecarea varicelor si a vaselor sanguine fragile
• Încheieturi dureroase
• Sustine metabolismul grăsimilor
• Functionalitatea sistemului muscular

 

Comanda Colagenul Ramissio!

Informatii: 0747-529-935 de Luni-Vineri: 09:00-17:00

 

Ramissio Colagen
500ml

219.99 RON

Transport Gratuit

Ambalaj convenabil pentru cura de intretinere

- un pachet mare de reanimare.

- flacon elegant

Adaugă în coş