COLAGENUL CA SI ELEMENT ANTI-AGING

"Arăti minunat! Mult mai tânără decât sunteti cu adevărat! "Ce femeie în floarea vârstei nu ar vrea să audă de la cei din jur astfel de lingusire? Dar nu toată lumea are astfel de noroc. Factorii care afectează aspectul nostru si procesul de îmbătrânire sunt reprezentati de ereditate, alimentatie, orele de somn sau stres. Multe femei încearcă să-si mentină frumusetea si conditia prin exercitii si schimbări în tabieturile alimentare. Ele nu intuiesc, însă, că tocmai aceasta este o piedică în acest sens.

Recompensa pentru eforturile noastre sunt de multe ori pielea inestetic lăsată, trăsături faciale obosite, păr si unghii casante. Chiar cu un stil de viată sănătos, începe totusi să ne lipsească colagenul, care, printre altele, se găseste în gelatină si carnea grasă. Ca urmare a acestui deficit, se accelerează procesul de îmbătrânire. Pielea noastră nu mai este atât de elastică, fermă si hidratată, iar prin privirea în oglindă ne vom lamenta că pe fată se formează rapid riduri. Corpul nostru dă alarma si arată că este mult mai predispus la boli care afecteaza in principal inima, vasele de sânge, muschii si pielea. Ce este de făcut? O posibilitate este aceea de a oferi organismului colagen intern.

Colagenul functionează ca un element anti-aging. Îmbunătăteste elasticitatea si naturaletea pielii, reduce ridurile. Dacă sunt luate prin uz intern, creează o piele mai puternică si mai frumoasă si ajută la obtinerea unui aspect radiant si tineresc.

 

 

UN AJUTOR PENTRU SLĂBIT

Dacă utilizăm colagenul pe cale internă, aceasta ne ajută în metabolismul grăsimilor din organism. Joacă un rol important în controlul greutătii noastre si formarea muschilor, atât în viata activă normală, dar, de asemenea, în sportul de performantă si la antrenamente intense. Luând colagen, acesta contribuie la arderea grăsimilor. Colagenul este utilizat în sinteza proteinelor si la folosirea grăsimilor pentru repararea propriilor muschi, tendoane, cartilagii, etc. Dacă îl utilizăm prin uz intern, se stimulează în acelasi timp si productia proprie de colagen din corp. Aproape toate procesele de regenerare se produc în primele două ore de somn. Efectul general de crestere a metabolismului lipidic concomitent cu intensificarea productiei de proteine conduce la reducerea complexă a grăsimii din corp.

 

Intoarcete la Ramissio Colagen

 

 

Ramissio Colagen
500ml

Ambalaj convenabil pentru cura de intretinere

- un pachet mare de reanimare.

- flacon elegant

Adaugă în coş

Ramissio Colagen
6 x 50ml

Indicat pentru calatorii

- 1 doze pe flacon/ 6 flacoane

- Depozitare usoara

Adaugă în coş