COMPONENȚA ȘI EFECTELE FOLIEI DE DETOXIFIERE

În foliile noastre se combină efectele curative ale oțetului de lemn, turmalinei, dextrinei și altor substanțe 100% naturale, care purifică corpul, în timpul somnului timp de mai multe nopți. Oțetul de lemn, obținut dintr-un lemn special, a fost folosit cu mult timp în urmă în China pentru activarea întregului organism și eliminarea substanțelor nocive din corp. Facilitează în mare măsură trecerea toxinelor prin membranele celulare și, prin aceasta, ușurează degradareasubstanțelor nocive. Consecința directă este reducerea durerilor și tumefierilor și întinerirea generală a organismului. Turmalina este o piatră semiprețioasă, care este utilizat în produsul noastru în formă măcinată.Are acțiune antiseptică și transmite întregului sistem nervos energia de curățare și eliberatoarecu efecte stabilizatoare și purificatoare. Reglează metabolismul, influențează pozitiv sistemul limfatic, rinichii și secreția biliară. Aplicarea turmalinei elimină blocajele, îmbunătățește circulatia sangelui si metabolismul. În consecință turmalina este, de asemenea, eficace în ameliorarea stresului, sporește vigoarea mintală și întărește sistemul imunitar. O altă componentă este o dextrina care leagă toate componentele absorbite și previne reîntoarcerea lor înapoi în corp. Din corpul crustaceelor se produce Chitosanul, care, atunci când este utilizat pentru uz intern, ajută la îmbuunătățirea funcției hepatice, dizolvă celulele adipoase și elimină din corp metalele grele.

 

CUM FUNCTIONEAZA?

Folia de detoxifiere Ramissio folosește cunoștințele legate de presiunea osmotică din celulă, care este influențat favorabil tocmai de oțetul de lemn, ceea ce permite eliminarea eficientă a toxinelor din organism. Punctele de pe talpa picioarelor sunt stimulate de folie ceea ce provoacă vibrația mai rapidă a apei și spargerea moleculelor substanțelor nocive. Acestea sunt forțate să circule în sistemul limfatic și ulterior sunt eliminate din organism. Folia,în faza finală, absoarbei, de asemenea, toxinele eliberate și după 8-10 ore plasturele utilizat se înlătură și se aruncă.

 

CE ESTE REFLEXOLOGIA?

Cu secole în urmă, herbaliștii și înțelepții antici orientali au descoperit că diferite zone și puncte de pe mâini și picioare au efecte asupra altor părți ale corpului. Reflexoterapia este o terapie naturala antică care utilizează zonele de reflex de la nivelul membrelor și asigură ameliorarea pentru o întreagă serie de boli, precum si întărirea organismului. În China, este preferată de mii de ani și astăzi este una dintre cele mai populare terapii și in Japonia, Thailanda și chiar în alte părți ale lumii, inclusiv Europa, Australia și Statele Unite ale Americii.

 

Intoarcete la Ramissio Folie de Detoxifiere

 

 

Ramissio Folie de Detoxifiere

Ajuta la detoxifierea intregului organism

- contine 14 plasturi

- efect rapid si eficient

Adaugă în coş