CUM VĂ POATE AJUTA COLAGENUL?

Oamenii de stiinta au ajuns de mult timp la concluzia că, colagenul reduce durerile articulare, sensibilitatea si edemele acestora. Studiile făcute de scoala Medicala Harvard / Harvard Medical School / subliniază rezultatele uimitoare obtinute la pacientii cu articulatii inflamate si dureroase pe timpul utilizării interne de colagen. Si-au recăpătat din nou elanul si pofta de viată, pentru că li s-a redus în mod semnificativ durerile si imobilitatea. Pentru multi, acest lucru a însemnat si o schimbare semnificativă a stilului de viată. Cum este posibil acest lucru? Există un răspuns simplu. Colagenul contine în mod natural de 15 procente glucozamină si 15 la suta condroitin sulfat. Adică, două substante cunoscute pentru efectele antiinflamatorii si calmante asupra articulatiilor. Înainte de toate, prin actiunea sa, protejează cartilajul si lichidul sinovial împotriva degenerării. Nu este surprinzător faptul că colagenul ameliorează în mod real durerea prin regenerarea eficientă a tesuturilor articulare, osoase si a tendoanelor.

 

NU LĂSATI COPII SĂ SUFERE

Se plâng copiii dvs. de dureri de picioare, articulatii sau oase? Unii părinti, antrenori, profesori de educatie fizică, dar si medicii pur si simplu nu îi cred. Îi suspectează de prefăcătorie si nu îi iau în serios. Medicii vă vor spune de obicei că acestia trec prin faza de crestere, si că durerile lor sunt normale. Nu se poate da vina însă mereu pe durerile de crestere. Medicii vă pot recomanda insertii ortopedice, dar durerea copiilor dumneavoastră nu cedează. Vă pot face, de asemenea, diverse examinări si teste, dar prost directionate si care nu pot dovedi nimic. Un pericol mai mare se ascunde în plus la copii activi si cei care practică sportul. In marea majoritate a cazurilor, este vorba însă de o lipsă de colagen în organism. De foarte multe ori, apar si probleme ale pielii, eczeme si diverse eruptii cutanate. Tocmai în aceste situatii utilizarea colagenului joacă un rol crucial!

 

SI BĂRBATII DORESC SĂ RĂMÂNĂ ACTIVI

Barbatilor din ziua de azi nu le este străină grija pentru sănătatea proprie. Se străduiesc să aibă o alimentatie echilibrată, frecventează sălile de sport, consumă diferite produse proteice suplimentare, pentru sustinerea formării musculare, apelează la serviciile saloanelor de înfrumusetare. De ce fac asta? Pentru a satisface cerintele perioadei moderne actuale. Doresc să reusească pe o piată a muncii agresivă, să fie parteneri si părinti buni, si, în general, pentru a duce o viată plină de satisfactii. Spre deosebire de femei au avantajul că pielea lor incepe să îmbătrânească mai târziu. Cu toate acestea, însă, ridurile, care se formează apoi, pot fi de până la 5 ori mai adânci. Conform studiilor de specialitate, 75 la sută dintre bărbati vor să facă ceva împotriva semnelor de imbătrânire! Multi dintre ei, însă nu stiu în mod concret ce ar putea face în acest sens. Alegerea corectă poate să fie un supliment de colagen.

 

Intoarcete la Ramissio Colagen

 

 

Ramissio Colagen
500ml

Ambalaj convenabil pentru cura de intretinere

- un pachet mare de reanimare.

- flacon elegant

Adaugă în coş

Ramissio Colagen
6 x 50ml

Indicat pentru calatorii

- 1 doze pe flacon/ 6 flacoane

- Depozitare usoara

Adaugă în coş