MAI MULTE DESPRE DETEXIFIEREA ORGANISMULUI

Ficatul este principalul organ de detoxifiere și are ponderea cea mai mare în decursul desfășurării procesului de curățare a organismului de metaboliți (toxine). Dacă, însă cantitateade substanțe nocive din organism este prea mare, nu poate face față acestui proces. Toxinele, in special sărurile organice, sunt stocate în diferite locații din organism și în diferite forme. Cele mai periculoase componente din alimentația noastră sunt grăsimile și mucusul. Dacă metaboliții nu sunt eliminați corespunzător de către ficat, se acumulează în organism, în special în țesutul conjunctiv. Vă scârțâie articulațiile? Își pierd flexibilitatea? Este un semn că produsele reziduale metabolice nu au fost eliminate din organism. Și cu cât suntem mai în vârstă, cu atât acumulăm mai multe toxine în corp. De aceea, nu trebuie să uităm să procedămla detoxifierea regulată a acestuia.

 

CHIMICALE, ORIUNDE TE UITI

Atunci când organismul este inundat de poluanți, încep să apară deficiențele - inițial sub forma unor maladii subtile mai târziu boli acute și probleme cronice. Și nu e de mirare! Pe vremea bunicelor și bunicilor nostri, oameni ingerau mult mai puține chimicale decât noi astăzi. În fiecare zi consumăm substanțe care sunt folosite în agricultură și industria alimentară - pesticide, erbicide, fungicide. Otrăvuri care ucid dăunătorii, și care sunt retrase anual de pe piață pentru că se dovedesc a fi cancerigene. În alimente se regăsesc, de asemenea, o mulțime de conservanți și alte ingrediente artificiale. Toate acestea sunt produse chimice care lipseau din alimentația strămoșilor noștri. Noi trebuie, prin urmare, să ne mirăm că populația de azi este atât de puternic afectată de alergii, autism, sindromul de oboseală, tulburări tiroidiene sau ale metabolismului de absorbție a substanțelor. Niciodată în istorie nu am fost atât de bolnavi și argumentul că medicina noastră atât de avansată le rezolvă, este foarte slab, pentru că aproape niciodață nu-l scapă pe om de ele. Medicamentele, de multe ori, nu rezolvă cauza problemei, ci doar consecința ei.

 

CUM DECURGE DETOXIFIEREA?

Există multe modalități de a ne curăța corpul, și multe dintre ele sunt legate de diverse regimuri și activități fizice. Spălăturile intestinale, posturile, dieta, masajele limfatice pentru eliminarea toxinelor din limfă, saună, diverse preparate ... Toate metodele pot fi diferite calitativ, populare, efective, pretențioase ca timp și financiar. Modul ideal este însă starea pozitivă de spirit și reducerea stresului. O stare psihică bună în procesul de detoxifiere a organismului ajută foarte mult. Dacă sunteți printre cei care nu au la dispoziție timpul necesar pentru diete și procedurile complicate, cu siguranță veți aprecia posibilitatea de curățare cu ajutorul foliei de deoxifiere, care se bazează pe principii dovedite de medicina tradițională chineză, vechi de peste 5000 ani.

 

Intoarcete la Ramissio Folie de Detoxifiere

 

 

Ramissio Folie de Detoxifiere

Ajuta la detoxifierea intregului organism

- contine 14 plasturi

- efect rapid si eficient

Adaugă în coş