ASIGURĂ CORPULUI O BARIERĂ DE PROTECTIE

Este bine cunoscut faptul că, una dintre cauzele de stres ale organismului este lipsa de substante nutritive.
Procesele de prelucrare a produselor alimentare, reduce cantitatea de substante nutritive, ( oamenii nu sunt însă constienti de ceea ce cauzează ei însisi). Rezultatul consumului de substante toxice sunt date de proastele noastre obiceiuri alimentare, excipientele chimice din alimentele pe care le consumăm si prelucrarea lor.
O persoană medie nu are incluse, nici pe departe în alimentatia sa, toate substantele nutritive de care acesta are nevoie pentru a rămâne sănătos. Corpul în sine este în imposibilitatea de a face fată singur la bombardamentul zilnic de produse chimice din alimente si alte substante chimice din mediul care ne înconjoară. Din acest motiv, rămânem fără energia necesară si avem o rezistentă redusă la boli, microbi si virusi. De aceea este foarte important să ne ajutăm organismul să-si creeze o barieră de protectie cu ajutorul substantelor nutritive naturale, în loc să ne bazăm pe produse farmaceutice sintetice care provoacă efecte

IMPULSIONATI IMUNITATEA

Una dintre principalele probleme în cazul multor maladii este functionarea insuficientă a sistemului imunitar. Diminuarea sistemului de apărare a organismului începe să fie, în ultimii ani, una dintre cele mai frecvente diagnoze. Incapacitatea acestui sistem de a recunoaste si de a distruge agentii patogeni duce la o crestere treptată a simptomelor negative si la tratamente de lungă durată. Celulele care participă la reactiile de apărare, la presiunea exercitată de sistemul imunitar, se epuizează si încetează să mai functioneze. În afară de medicamente, există si alternativa naturală - beta-glucanul.
Dacă vă confruntati cu procesul de îmbătrânire - si pe cine nu priveste acest aspect – lucrati în conditii de stres fizic sau emotional, nu aveti un mod sănătos de viată, nu vă preocupă principiile unei alimentatii sănătoase, atunci nu ezitati si începeti să utilizati cu regularitate beta-glucanul.

 

CUM FUNCTIONEAZA BETA-GLUCANUL?

Forma de actionare si impactul glucanilor are particularitătile sale. Mai întâi are loc curătirea intestinelor si relaxarea sistemului nervos, apoi urmează întărirea întregului organism si începe să actioneze asupra cauzei problemei. Aproximativ la jumătatea curei cu glucan se simte o schimbare eficientă. Se ajunge la modificarea metabolismului care începe să functioneze în mod corespunzător în conformitate cu principiile biologice. Rezultate pozitive ale tratamentului cu glucan apar treptat. Organismul răspunde apoi singur la rezultatele tratamentului, si aceasta prin aducerea stării acestuia intr-o stare optimă iar d-voastră încetati să mai simtiti nevoia utilizării acestui produs. Este o reactie naturală a organismului, care confirmă în acelasi timp, că nu apar nici o dependentă de substanta activă.

FUNCTIONEAZĂ LA TOTI

Efecte imunomodulatorii ale glucanilor, au fost, după spusele expertului de renume mondial în glucani Vaclav Vetvicka, testate pe o mare varietate de animale de laborator si de crescătorie. "La întâmplare, putem denumi de exemplu pesti, creveti, pui de carne, soareci, iepuri, sobolani, cobai, oi, porci, cai si vaci. Efectele imunostimulatoare ale glucanilor sunt astfel unul dintre efectele biologice generale care se regăsesc în tot regnul animal si încă nu a fost găsită până în prezent nici o specie biologică care să nu reactioneze la efectelor stimulatoare ale glucanului ", spune Vetvicka.
De asemenea, el a subliniat că, în ultimii zece ani au apărut tot mai multe studii cu privire la efectul glucanului la oameni. O serie de studii clinice, conform spuselor sale, au dovedit efecte curative ale glucanului la pacientii în stare postoperatorie, situatii în care administrarea de glucan a redus semnificativ riscul de deces prin septicemie. "Aceste studii au arătat dozarea optimă, si a demonstrat siguranta administrării pe termen îndelungat a glucanului la pacienti după operatii grele asupra cavitătii toracice si abdominale. Până în prezent nu s-au găsit nici un fel de interactiuni negative în timpul administrării de medicamente, pacientii tratati cu glucan au avut evident cu mult mai putine infectii ", explică Vetvicka.

 

LA PACIENTII CU TUMORI SE PRELUNGESTE DURATA DE VIATĂ

 

Studiile din Japonia si China au aratat, de asemenea, că la administrarea concomitentă a glucanului si a chimioterapiei se prelungeste semnificativ durata de supravietuire la pacientii cu tumori. "Mai multe rapoarte au arătat, de asemenea, un puternic efect antiviral la pacientii infectati cu HIV. Pe lângă aceasta s-au constatat în mod repetat efecte semnificative în reducerea nivelului de colesterol. Mai mult decât atât, s-a demonstrat că glucanul are aceleasi efecte atât la administrarea orală ca atunci cand este injectat ", explică renumitul expert. În acelasi timp, sustine numai glucanul, singur, nu devene un panaceu magie care va vindeca de toate maladiile omenirii. "Cu toate acestea, este clar că produsele de calitate glucan, fie singur sau în combinatie cu alti agenti imunomodulatori reprezintă un preparat ieftin, natural si foarte eficient capabil să întărească semnificativ sistemul imunitar al organismului", spune Vetvicka.

 

Intoarcete la Ramissio Imunitate

 

 

Ramissio Imunitate
500ml

Sirop cu multivitamine cu gust de portocale si continut de beta-glucan.

- functionarea corespunzătoare a sistemului imunitar

- protejeaza celulele

- reduce oboseala

Adaugă în coş