GOJI

Micul - Marele dar al Naturii Extractul din Goji Este alegerea
cea Mai Buna dintre cele Mai Bune

Fructul care de Secole Aduce Fericirea in Viata Oamenilor.

 

Goji este exceptional

GUSTATI DIN „DIAMANTELE ROSII”

Stii care este cel mai sănătos fruct din lume?
Nu este portocala sau ananasul. Răspunsul corect trebuie căutat în Himalaya. Acolo cresc fructele boabe ale plantei goji. Efectele benefice ale acestor fructe asupra sănătătii si longevitătii umane au fost dovedite pe langa o seriei de studii stiintifice,de experienta de secole ale medicinei traditionale chinezesti. Aceasta a denumit goji drept fructele nemuririi si elixirul longevitătii. Goji este un arbust cu fructe frumoase, portocalii, care creste în principal pe teritoriul Chinei si Mongoliei. În Asia, fructele acestui arbust sunt cunoscute, de asemenea, si sub numele de "diamantele rosii". Boabele sale au un gust dulce, asemănător cu cel al morcovului si se coc din iulie până în octombrie. Călugări tibetani consideră goji drept componenta principală pentru alimentatie.

 

 

 

Goji de unde vine?

DE UNDE VINE GOJI ?

Goji sunt ascunsi la poalele muntilor Himalaya, în provincia chineză Ningxia, unde solul este extrem de bogat in minerale. Zonele sunt foarte bune pentru că râurile care traverseaza aceasta zona au un surplus de nutrienti extrem de important. Astfel se asigură că fructele contin maximul posibil de substante extrem de valoroase pentru corpul uman. Locuitorii din această provincie, care consuma zilnic goji, dispun de o medie de vârstă foarte mare. Având peste 100 de ani, cu putine exceptii. De aceea, aceste tufa este foarte pretioasa.
Are inaltimea de aproximativ un metru si jumătate iar localnicii au foarte mare grija de ea. Pentru fructe goji, Ningxia a castigat trei medalii de aur la târgul agricol din China si Premiul de Aur la malaiezian Târgul International de produse alimentare. În onoarea GOJI are loc o dată pe an, festivalului de două săptămâni numit Happy Berry .

 

 

 

Elixir Sănătate Goji

CE POATE FACE GOJI RAMISSIO PENTRU VOI?

Reputatia fructele de goji este datorata continutului mare de vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante benefice pentru sănătate. Goji este extrem de bogată în special în vitamina C, cu un continut de 50 de ori mai mare decât portocalele. O componentă importantă sunt de asemenea si vitaminele din grupa B si antioxidantii care ajută organismul să scape de substantele străine si poluante. Conform cercetărilor ministerului american al agriculturii, în fructele de goji se găseste cea mai mare concentratie de antioxidanti din toate soiurile de fructe si legume.

Beneficiile concentratului de Goji Ramissio

 

 

Un pahar pe zi Goji

 

DOAR UN PAHAR PE ZI

Datorita concentratiei mari de ingrediente active este suficient pentru a obtine rezultate notabile sa bei doar 25 ml de Goji Ramissio pe zi.
O sticla de Goji va dura până la trei săptămâni.
Trebuie tinut cont de faptul că sucul nu are conservanti, astfel încât după deschiderea produsului trebuie păstra în frigider si servit in maxim o luna

O sticla de Ramissio Goji este echivalentul a 6 kg de fruct de goji.

 

 

BENEFICIILE FOLOSIRII CONCENTRATULUI DE GOJI

• Protejează celulele – efecte anticancer
• Încetineste procesul de îmbătrânire
• Oboseală si epuizare
• Împotriva degenerării sistemului nervos
• Scade nivelul colesterolui
• Stabilizează tensiunea sanguină
• Scade nivelul glucozei în sânge
• Îmbunătăteste vederea
• Ajută în cazul osteoporozei
• Nutritionează plămânii
• Curătă si întăreste functiile ficatului si rinichilor
• Fortifică activitatea sistemului circulator

 

Beneficiile Concentratului de Goji asupra sangelui- Studii efectuate si prezentate in acest filmulet

 

Comanda Concentratul de Goji Ramissio!

Informatii: 0747-529-935 de Luni-Vineri: 09:00-17:00

 

 

Ramissio Goji
500ml

149.99 RON

Transport Gratuit

Indicat pentru intreaga familie

- Suc de Goji 100% natural fara conservati, echivalentul a 6 kg de fruct de goji.

- Pana la 20 de doze zilnice intr-o sticla

Adaugă în coş